share page on:

You are here

Sprečite stomačne grčeve kod beba

Četvrtak, oktobar 12, 2017

Postoji veliki broj teorija o nastanku grčeva kod beba, ali još uvek nije otkriven pravi uzrok. Ono što je sigurno je da se prvi simptomi pojavljuju posle navršene druge nedelje života i traju do bebinog četvrtog meseca starosti. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete počinje da plače i da grči nožice. Nekada je dovoljno bebu uzeti u naručije i nežno ljuljati, a ponekad je korisno i blago izmasirati trbuh novorođenčeta, ali osnovno je da se povede računa o ishrani kako bebe tako i majke. Upotrebom pojedinih preparata na bazi bilja, možete pomoći Vašem detetu da se oslobodi gasova i bola u stomačiću.

Od velikog značaju su biljni čajevi koji se danas mogu naći na tržištu i koji pomažu kod ublažavanja stomačnih grčeva. Pomenuti čajevi razlažu gasove u stomaku i stimulišu njihovo izbacivanje.

 

Fructus - Baby instant čaj - je proizveden na bazi lekovitog bilja. U sastav proizvoda ulazi suvi ekstrakt ploda komorača koji je po istraživanjima broj jedan u otklanjanju pomenutih tegoba i ima posebno blagotvorno dejstvo na bebe jer podstiče bolje varenje hrane i smanjenje nadutosti. Proveren i 100% prirodan proizvod može da se nađe u dva različita pakovanja: dozi od 150 g i kutijici sa 5 kesica po 5g.

Mala pomoć da Vaša beba raste bezbrižno - Baby instant čaj iz Fructus-a