share page on:

You are here

Laku noć

namenski
Premium
Namenski

Mešavina biljnog čaja za opuštanje, dodatak ishrani

37,5g (25 filter kesica x 1,5g)

Sastojci: herba majčine dušice 18%, cvet kamilice 12%, list nane 10%, cvet zove 10%, list limun trave 10%, cvet lavande 10%, list matičnjaka 10%, cvet lipe 10%, koren valerijane 10%

Uputstvo/ način pripreme: Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu i prelijte sa 2dl ključale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 5-10 min, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporučuje se uzimanje jedne šolje čaja pola sata pre odlaska na spavanje, kao i primena napitka bez dodatka šećera. Dužina primene je maksimalno dve nedelje u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od dve nedelje pre sledeće upotrebe.

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Pre upotrebe obavezno pročitati upozorenja.

Upozorenja:

Ne sme se koristiti u slučaju poznatih reakcija na sastojke biljaka, biljke iz familije Asteraceae, mentol, kod kamena u žučnoj kesi, gastroezofagealnog refluksa, u toku trudnoće. U toku dojenja se ne preporučuje, kao ni kod dece mlađe od 12 godina, niti se preporučuje istovremena primena sa sedativima. Od neželjenih efekata, mogu da se jave ozbiljne alergijske reakcije i poremećaji u gastrointestinalnom traktu (mučnina, povraćanje, abdominalni grčevi). Može da utiče na upravljanje automobilom i mašinama.