share page on:

You are here

Natal plus

namenski
Premium
Namenski

Mešavina biljnog čaja za dojilje, dodatak ishrani

37,5g (25 filter kesica x 1,5g)

Sastojci: plod komorača 40%, list matičnjaka 18%, plod šipka 14%, list kupine 14%, plod anisa 8%, plod kima 6%

Uputstvo/ način pripreme:
Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u šolju i prelijte sa 2 dl ključale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 5-10 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporučuje se upotreba dve šolje čaja dnevno, kao i primena napitka bez dodatka šećera. Dužina primene je maksimalno dve nedelje u kontinuitetu, zatim je potrebno napraviti pauzu od dve nedelje pre sledeće upotrebe.

Napomene:
Pre upotrebe ovog proizvoda, potražite savet lekara.
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.
Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.
Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo.

Upozorenja:
Proizvod se ne sme koristiti u slučaju poznate preosetljivosti na sastojke biljaka u sastavu proizvoda ili druge vrste iz familije Apiaceae (kim, celer, korijander, mirođija, morač), anetol, Artemisia vrste i brezu. Ne preporučuje se primena kod dece mlađe od 12 godina, u toku trudnoće i dojenja bez konsultacije sa lekarom.
Od neželjenih dejstava značajne su alergijske reakcije na koži ili u respiratornom sistemu. Ne treba koristiti zajedno sa sedativima, može uticati na upravljanje automobilom i mašinama.  Zbog prisutnog ploda kima, potreban je dodatni oprez kod osoba sa bolestima jetre, upalom žučnih puteva, ahlorhidrijom, kamenom u žuči ili drugim bilijarnim poremećajima.