share page on:

You are here

Uslužna proizvodnja

Za proizvodnju privatnog brenda ozbiljne kompanije biraju ozbiljne saradnike jer cene dobar i kvalitetan proizvod koji može stvoriti samo kompanija-brend lider u svom poslu. Imati poverenja u nekog znači verovati u njegovu doslednost i dobronamernost i to je osnova svakog dobrog odnosa. Fructus je ponosan na uslužne delatnosti koje obavlja, pre svega, zbog poverenja koje uživa kod kompanija sa kojima sarađuje na tom polju. 
Privatne robne marke u segmentu filter čajeva zauzimaju polovinu ukupne proizvodnje, a u ponudi su sirovine vrhunskog kvaliteta i različite vrste pakovanja- od klasične filter kesice do
najmodernijeg pakovanja u piramide od prozirnog materijala.
U zavisnosti od zahteva klijenta, obavljamo sve ili samo pojedine operacije na putu od same ideje i kreiranja recepture, do proizvodnje i pakovanja gotovog proizvoda.
U domenu uslužne proizvodnje u okviru pogona za kapsule i instant čaj nudimo proizvodnju gotovog proizvoda u celosti ili pojedine operacije kao što su:

  • Kapsuliranje praškastih supstanci
  • Blistiranje (kapsula, soft gel perli različitih dimenzija i td.)
  • Pakovanje
  • Proizvodnja vitaminskih i drugih napitaka u formi sitnih ili krupnih granula

Svojim saradnicima pružamo podršku i deklarisanje proizvoda, kao i savetovanje u vezi sa zakonskom regulativom u Srbiji, pripremanje dokumentacije za dobijanje stručnog mišljenja i kategorizacije Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, ispitivanje zdravstvene ispravnosti kod akreditovanih laboratorija i podnošenje zahteva za upis u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Obzirom da se konstantno razvijamo i unapređujemo, širimo naše mogućnosti i kapacitete, spremni smo za nove izazove i sa zadovoljstvom i entuzijazmom pristupamo svakom novom poslu.