share page on:

You are here

Uslužna proizvodnja

Za proizvodnju privatnog brenda ozbiljne kompanije biraju ozbiljne saradnike jer cene dobar i kvalitetan proizvod koji može stvoriti samo kompanija-brend lider u svom poslu. Imati poverenja u nekog znači verovati u njegovu doslednost i dobronamernost a to je osnova svakog dobrog odnosa. 

Fructus proizvodi i pakuje širok, jedinstven i raznovrstan spektar čajeva i možemo upotpuniti vaš asortiman proizvodnjom čajeva pod VAŠIM brendom. 

_________________________________________________________________ 

Stojimo vam na raspolaganju za: 

1. Razvoj proizvoda 

Naš tim predviđa sve potrebe klijenta, radimo za vas od ideje do gotovog proizvoda. Obavljamo uslugu razvoja čajeva specijalne namene (dodaci ishrani), kao i raznih vrsta biljnih i voćnih mešavina. 

2. Proizvodnju i pakovanje proizvoda 

Opcije pakovanja su veoma široke- od rinfuznog i klasičnog, za sve koji vole tradicionalniji metod pripreme čaja, do ekskluzivnog u filter kesicama, za one koji žive brzo i pored napitka vole da uživaju i u pakovanju i ambalaži. Takođe, možemo da ponudimo inovativna i specijalizovana pakovanja za HoReCa segment. 

3. Deklarisanje proizvoda u skladu sa zakonskom regulativom Republike Srbije 

4. Pripremanje dokumentacije i registraciju čajeva sa posebnim namenama (dodaci ishrani) 

5. Konsultantske usluge o trendovima u svetu čaja na bazi bogatog iskustva koje posedujemo 

_________________________________________________________________ 

S obzirom da se konstantno razvijamo i unapređujemo, širimo naše mogućnosti i kapacitete, spremni smo za nove izazove i sa zadovoljstvom i entuzijazmom pristupamo svakom novom poslu. 

Rezultati su zagarantovani, na pravom ste mestu- kontaktirajte nas!